Ervaring, literatuurstudie en actualiteit zorgen voor een boeiende reis door de Italiaanse cultuur. Handgebaren en anekdotes zorgen voor een vrolijke noot die u een andere kijk op La Bella Italia geven!

Italië heeft een rijk cultureel erfgoed. Het is het land van de mooie vergezichten, kleine landweggetjes, heerlijke pasta’s, bijzondere wijnen en vriendelijke bevolking. La dolce vita kent ook allerlei dialecten in de verschillende provincies, eigen culturele waarden en normen, veel gebruikte handgebaren en een eigen manier van omgaan. Om de Italiaanse cultuur te kunnen doorgronden, is kennis van het gedrag van de kleurrijke Italiaan een must.

Italiessimo verzorgt een training die de culturele verschillen overbrugt. Deze interactieve workshop is zowel voor emigranten als voor mensen die zaken doen met Italië nuttig en interessant.

Ervaring, literatuurstudie en actualiteit zorgen tijdens de training voor een boeiende reis door de Italiaanse cultuur. Handgebaren en anekdotes uit eigen ervaring zorgen voor een vrolijke noot die u een andere kijk op La Bella Italia geven!